Individuell veiledning og foredrag

Individuell veiledning og oppfølging
Ønsker du kostholdsveiledning? Jeg tilbyr individuell veiledning over nett slik at du kan få den oppfølgingen du trenger uansett hvor du måtte befinne deg. Alternativt kan jeg komme på hjemmebesøk i Vestfold-området (jeg holder selv til i Horten) mot et pristillegg.

Jeg kan blant annet hjelpe deg med ernæring relatert til:
– Mage-/tarmsykdom
– LavFODMAP-dietten (implementering, reintroduksjon av matvaregrupper og personlig tilpasning av diett)
– Livsstilsendring
– Vektregulering
– Diabetes (type 1 og 2)
– Hjerte-/karsykdom
– Allergi/intoleranser
– Optimalisering av treningsresultater

Konsultasjonene foregår som videochat/telefonsamtale over skype. Er du ikke sikker på hvordan du kan komme i gang med skype så hjelper jeg deg med dette på forhånd. Ingen opptak blir gjort under samtalen. Et sikkert journalsystem benyttes for å dokumentere konsultasjonen slik at jeg kan følge deg opp på best mulig måte videre.

Førstegangskonsultasjon
En førstegangskonsultasjon varer i inntil 60 minutter. Under konsultasjonen kartlegger vi sammen ditt nåværende kosthold. Du forteller meg om dine ernæringsutfordringer og hva du ønsker å oppnå med veiledningen, og jeg gir deg råd tilpasset dine behov.

Trenger du bare enkle tips eller hjelp til å navigere deg gjennom jungelen av ernæringsinformasjon kan det hende du bare har behov for en førstegangskonsultasjon. Ved større ernæringsutfordringer anbefaler jeg å kjøpe et pakketilbud som inkluderer både førstegangskonsultasjon og oppfølgingskonsultasjon.

Oppfølgingskonsultasjon
En oppfølgingskonsultasjon varer i inntil 45 minutter. Under samtalen gjør vi sammen en ny vurdering av kostholdet ditt. Hvordan har det gått å følge rådene du fikk, og hvilke utfordringer møtte du? Kanskje må det gjøres nye justeringer. Vi kartlegger også veien videre.

Henvisning
Du trenger ikke henvisning fra lege. Hvem som helst kan bestille veiledning! Kontaktinformasjon finner du HER.

Foredrag
Jeg brenner for å formidle informasjon om kosthold og sunn livsstil. Trenger din bedrift eller forening en innføring i hva som er et helsefremmende kostholdhold, eller kanskje hvilken mat som gir best prestasjon i idrettssammenheng? Ta kontakt og fortell meg hvilket tema som din interesserer dere, så skreddersyr jeg foredrag etter deres ønsker og behov.

Priser
Prisliste finner du HER.